Home / Actori / Woody Harrelson

Woody Harrelson

Nume complet: Woody Harrelson
Data nașterii: 23 Iulie 1961
Locul nașterii: Midland, Texas, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Woody Harrelson s-a născut pe 23 iulie 1961 în Texas, America, şi este în zodia Leu. A absolvit colegiul Hanover cu o dublă specializare, în engleză şi artele teatrului. A fost distribuit în rolul lui Woody din Cheers (1982), unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din toate timpurile, care i-a adus un premiu Emmy în anul 1989. De-a lungul carierei a interpretat peste 80 de roluri, care i-au adus nominalizări la premiile Oscar şi Globul de Aur. Chiar dacă mult mai puţin cunoscuţi, fraţii lui, Brett şi Jordan, sunt tot actori. Tatăl lor a fost condamnat pentru crimă şi a murit într-o închisoare de maximă siguranţă din Colorado. Woody este prieten bun cu Wesley Snipes, Owen Wilson şi Michael J. Fox. Woody este vegan şi un activist activ al legalizării marijuanei. Se află la cea de a doua căsnicie şi are trei fetiţe, pe care le alintă „Trilogia Zeiţelor”.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)Haymitch Abernathy
2016Triple 9 (2016)Detectiv Jeffrey Allen
2016Now You See Me 2 (2016)Merritt McKinney
2017Wilson (2017)Wilson
2017LBJ (2017)Lyndon B. Johnson
2016The Duel (2016)Abraham Brant
2017Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)Sheriff Bill Willoughby
2017The Glass Castle (2017)Rex Walls
2017War for the Planet of the Apes (2017)Colonel
2016The Edge of Seventeen (2016)
2017Lost in London (2017)Woody Harrelson
2018Venom (2018)Cletus Kasady
2019Highwaymen (2019)Manny Gault



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2017Lost in London (2017)Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *