Home / Actori / Vin Diesel

Vin Diesel

Nume complet: Vin Diesel
Data nașterii: 18 Iulie 1967
Locul nașterii: Alameda County, California, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vin Diesel, pe numele lui real Mark Sinclair, s-a născut în California pe 18 iulie 1967 şi are un frate geamăn, o soră şi un alt frate mai mic. Şi-a făcut debutul ca actor în mod întâmplător, când la vârsta de 7 ani, el şi prietenii lui au intrat în sediul unui teatru pentru a-l vandaliza. I-a oprit o femeie care le-a dat fiecăruia câte 20$ şi un rol, cu condiţia să participe la repetiţii zilnic după şcoală. Mulţi ani mai târziu i-a scris o scrisoare regizorului Steven Spielberg în care îşi exprima admiraţia pentru munca acestuia. Impresionat de sinceritatea lui, Spielberg i-a oferit un rol în filmul Salvaţi soldatul Ryan. În adolescenţă, Diesel a dansat breakdance într-un curs video tematic. Are un câine Mastiff italian pe nume Roman. El şi iubita lui, Paloma Jimenez, au o fetiţă şi un băieţel. În 2013 i-a fost decernată o stea pe Aleea Celebrităţii din Hollywood.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Last Witch Hunter (2015)Kaulder
2017The Fate of the Furious (2017)Dominic Toretto
2017Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)Groot
2016Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)Shroom
2018Avengers: Infinity War (2018)Groot (voice)
2019Avengers: Endgame (2019)Groot (voice)
2017xXx: The Return of Xander Cage (2017)Xander Cage
2020Fast & Furious 9 (2020)Dominic Toretto



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2015The Last Witch Hunter (2015)Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *