Home / Actori / Tom Holland

Tom Holland

Nume complet: Tom Holland
Data nașterii: 1 Iunie 1996
Locul nașterii: Kingston upon Thames, Surrey, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tom Holland este actor și dansator britanic. Este cunoscut pentru rolul principal din Billy Elliot the Musical ținut la Teatrul Victoria Palace, Londra și pentru rolul din The Impossible (2012). Mama lui este fotograf, iar tatăl lui este Dominic Holland, comedian și autor. Are trei frați mai mici. A mers la Donhead Prep School, apoi după rezultatul foarte bun la un examen, a devenit student la Wimbledon College. După ce și-a luat examenele, în 2012 a început un curs de doi ani la Brit School for Performing Arts & Technology care este cunoscut pentru studenții săi faimoși. A început să danseze la un curs de hip hom la o școală de dans din Wimbledon și a fost observat de coreografa Lynne Page când a avut un recital într-un festival. În 2015, Holland a fost distribuit în rolul lui Peter Parker, noul Spider-Man într-o altă adaptare a Universului Marvel și a apărut pentru prima dată în acest rol în Captain America: Civil War (2016).


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Spider-Man: Homecoming (2017)Peter Parker / Spider-Man
2016Captain America: Civil War (2016)Peter Parker / Spider-Man
2015In the Heart of the Sea (2015)Thomas Nickerson jeune
2016Edge of Winter (2016)Bradley
2017The Current War (2017)Samuel Insull
2018Avengers: Infinity War (2018)Peter Parker / Spider-Man
2017Pilgrimage (2017)Brother Diarmuid - The Novice



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2016A Monster Calls (2016)Stand In
2017Rock Paper Dead (2017)Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *