Home / Actori / Toby Huss

Toby Huss

Nume complet: Toby Huss
Data nașterii: 9 Decembrie 1966
Locul nașterii: Marshalltown, Iowa, U.S.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Născut în Marshalltown, Iowa, Toby este absolventul Universității Iowa. În timpul facultății a jucat în trupa de teatru No Shame Theatre după care s-a mutat în Los Angeles. La începutul anilor ’90, a apărut în câteva spoturi publicitare pentru MTV, jucând o serie de personaje ciudate. Toby și-a împrumutat vocea unor personaje precum: Cotton Hill și Kahn Souphanousinphon din King of the Hill. A interpretat rolul iubitului lui Elaine în Seinfield. S-a făcut remarcat datorită interpretării rolului lui Artie în serialul The Adventures of Pete & Pete (1993–1996), dar și a lui Felix Dreifuss în Carnivàle (2003–2005).


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016In a Valley of Violence (2016)Harris
2015Equals (2015)George
2015The Invitation (2015)Dr. Joseph
2016Ghostbusters (2016)Officer Stevenson
2017Girlfriend's Day (2017)Betcher
2017Take Me (2017)
2018The Front Runner (2018)Billy Broadhurst
2017Big Bear (2017)Cop
2018Halloween (2018)Ray
2015Martyrs (2015)Fenton
2016Havenhurst (2016)Wayne
2016Buster's Mal Heart (2016)Deputy Winston
2018City of Lies (2018)Detective Fred Miller
2018Destroyer (2018)Gil Lawson



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *