Home / Actori / Susan Sarandon

Susan Sarandon

Nume complet: Susan Sarandon
Data nașterii: 4 Octombrie 1946
Locul nașterii: New York City, New York, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Susan Sarandon provine dintr-o familie conservatoare, efectuând o mare parte din studii în stabilimente catolice. Familia sa era destul de numeroasă, fiind compusă din nouă copii, patru fete și cinci băieți. Susan e cea mai mare dintre frați. Stilul mult prea sever caracteristic școlilor catolice nu este deloc pe placul lui Susan, care are o fire rebelă. Din cauza caracterului său, Susan intră mereu în conflict cu profesoarele călugărițe. Cu diploma de la Catholic University of America Drama School în buzunar, Susan Sarandon își face debutul ca model și primește roluri mici în piese de teatru și seriale. În 1975 se face remarcată în filmul The Rocky Horror Picture Show alături de Robert Redford. În 1978 Susan îl cunoaște pe Louis Malle, cel care a distribuit-o în rolul din Atlantic City, rol pentru care este nominalizată la Oscar. Louis Malle este și motivul divorțului dintre Susan și Chris Sarandon. Rolurile cu care a reuușit să se facă remarcată sunt cele din The Witches of Eastwick, Bill Durham și Thelma și Louise. Aleea Celebrității a fost decorată și cu o stea care îi poartă numele, ca omagiu adus carierei sale.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2018Viper Club (2018)Helen
2016Mothers and Daughters (2016)Millie
2017A Bad Moms Christmas (2017)Carla's mother
2016Zoolander 2 (2016)Susan Sarandon (uncredited)
2015About Ray (2015)Dolly
2015The Meddler (2015)Marnie Minervini
2016Ace the Case (2016)Detectiv Dottie Wheel
2016Spark (2016)Bananny
2018The Death and Life of John F. Donovan (2018)Grace Donovan



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *