Home / Actori / Stephen Root

Stephen Root

Nume complet: Stephen Root
Data nașterii: 17 Noiembrie 1951
Locul nașterii: Sarasota, Florida, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Stephen Root s-a născut în Sarasota, Florida și s-a mutat de nenumărate ori datorită slujbei tatălui său, aceea de supraveghetor în construcții. A absolvit liceul Vero Beach și a fost acceptat în cadrul Universității Florida. Cel mai cunoscut rol al său este cel al milionarului excentric Jimmy James din serialul NewsRadio. Root este actorul favorit al fraților Coen. A apărut în numeroasele filme ale acestora: O Brother, Where Art Thou?, The Ladykillers și No Country For Old Men. Rolul din Jersey Girl a fost special creat pentru Root de Kevin Smith. A apărut în câteva episoade din serialul Seinfield și interpretează rolul unui bancher în serialul The Invitations. În True Blood, Root joacă rolul unui vampir pe nume Eddie. În 2012 a început să joace rolul lui Gaston Means în serialul HBO, Boardwalk Empire.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2018On the Basis of Sex (2018)
2015Trumbo (2015)Hymie King
2016Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)Burt Stangle
2016Finding Dory (2016)Bubbles (voice)
2017Get Out (2017)Jim Hudson
2018The Ballad of Buster Scruggs (2018)
2016Tom & Jerry: Back to Oz (2016)(Voce)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *