Home / Actori / Simon Pegg

Simon Pegg

Nume complet: Simon Pegg
Data nașterii: 14 Februarie 1970
Locul nașterii: Brockworth, Gloucestershire, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Simon Pegg este actor, comedian, scenarist și producător. A fost co-autorul scenariilor pentru trilogia Three Flavours Cornetto: Shaun of the Dead (2004), Hot Fuzz (2007) și The World’s End (2013) și a jucat în toate filmele, toate regizate de prietenul lui, Edgar Wright. Părinții lui au divorțat când avea șapte ani și a luat numele tatălui său vitreg, Pegg. A studiat literatura engleză și teatru la Stratford-upon-Avon College și și-a luat licența pentru Teatru, Film și Televiziune de la University of Bristol. La începutul carierei a apărut în diferite filme și seriale din Este mare fan Star Wars și deseori face referire la serie în toate proiectele sale. Este nașul copilului lui Gwyneth Paltrow și Chris Martin și este bun prieten cu toată trupa Coldplay. A sprijinit public campania pentru feminism a Emmei Watson, HeForShe. Este căsătorit cu Maureen Pegg din 2005 și au un copil împreună.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Star Wars: The Force Awakens (2015)
2016Ice Age: Collision Course (2016)Buck (voice)
2018Ready Player One (2018) Ogden Morrow
2018Terminal (2018)Bill
2016Star Trek Beyond (2016)Scotty
2018Mission: Impossible - Fallout (2018)Benji Dunn
2018Slaughterhouse Rulez (2018)Meredith Houseman
2018The Cloverfield Paradox (2018)Radio Voice
2017Star Wars: Episode VIII (2017)Unkar Plutt



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2016Star Trek Beyond (2016)Screenplay
2015Star Wars: The Force Awakens (2015)Thanks
2018Slaughterhouse Rulez (2018)Executive Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *