Home / Actori / Sebastian Stan

Sebastian Stan

Nume complet: Sebastian Stan
Data nașterii: 13 August 1982
Locul nașterii: Constanta, Romania
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1983 în Constanța, România. Când avea 8 ani, el și mama sa s-au mutat în Viena, Austria, unde ea lucra ca pianistă. După patru ani, s-a mutat cu mama lui în Rockland County, New York, după ce ea s-a măritat cu Anthony Frahauf, directorul Școlii Rockland Country Day, pe care a și frecventat-o și unde a apărut în diferite piese de teatru precum Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors și West Side Story. După diferite roluri de televiziune sau în filme precum filmul The Covenant sau aparițiile sale episodice în Gossip Girl, el a primit un rol în serialul Kings (2009). În 2010 a apărut în thrillerul de balet Black Swan. Recunoașterea internațională a venit o dată cu rolul său din Captain America: The First Avenger, unde îl joacă pe Bucky Barnes. Sebastian a avut relații cu actrițe faimoase alături de care a jucat, precum Leighton Meester (Gossip Girl), Jennifer Morrison (Once Upon a Time) și acum este într-o relație cu Margarita Levieva, cu care a jucat în filmul Spread (2009). Este prieten bun cu Chris Evans, Toby Hemingway și Chace Crawford.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Captain America: Civil War (2016)James Buchanan 'Bucky' Barnes / The Winter Soldier
2015The Martian (2015)Chris Beck
2018Avengers: Infinity War (2018)James
2017Logan Lucky (2017)
2017I, Tonya (2017)Jeff Gillooly
2018Destroyer (2018)Chris
2018Black Panther (2018)James "Bucky" Barnes



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *