Home / Actori / Sam Keeley

Sam Keeley

Nume complet: Sam Keeley
Locul nașterii: Tullamore, Ireland
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Sam Keeley este un actor irlandez care a debutat cu un rol în filmul irlandez The Other Side of Sleep în rolul lui Killen. A fost ales să joace în acest film după un casting realizat în orașul său natal în 2010. Îl intepretează pe Jamie, fratele lui Nathan în serialul Misfits. Urmează un rol în serialul Jack Taylor, în care a jucat alături de Ian Glen. În Raw, un serial irlandez original, Sam a primit rolul principal. Sam a jucat rolul lui Conor Harris în filmul What Richard Did. În 2015 actorul a jucat în Alley Cats în regia lui Ian Banhote, alături de Eleanor Tomlinson și John Haannah. În 2016, Sam a călătorit în Africa de Sud pentru a juca în filmul Jadotville.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Burnt (2015)David
2015In the Heart of the Sea (2015)Ramsdell
2018Measure of a Man (2018)Jim Smith
2016Anthropoid (2016)Josef Bublík
2016The Siege of Jadotville (2016)
2017Leavey (2017)
2017The Cured (2017)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *