Home / Actori / Rooney Mara

Rooney Mara

Nume complet: Rooney Mara
Data nașterii: 17 Aprilie 1985
Locul nașterii: Bedford, New York, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Inspirată de filme precum Rebecca a lui Alfred Hitchcok sau Gone With The Wind a lui Victor Fleming, Rooney Mara visează să devină o actriță cunoscută încă din copilărie. Este inspirată și se succesul obținut de sora sa mai mare, Kate. Se alătură unei trupe de studenți cinefili și apare în câteva filme de duzină. Absolventă a celebrei New York University, Rooney participă la o mulțime de audiții. Obține un prim rol în filmul Urban Legend 3: Bloody Mary, film în care sora sa joacă rolul principal. În 2007 apare în serialele Women’s Murder Club și The Cleaner. Doi ani mai târziu obține un prim rol în Tanner Hall film în care joacă alături de Amy Sedaris. Urmează o apariție în comedia Be Bad! Impresionat de talentul său, David Fincher îi oferă un rol în The Girl With The Dragon Tattoo, film în care joacă rolul misterioasei Lisbeth Salander alături de Daniel Craig.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017A Ghost Story (2017)M
2015Pan (2015)Tiger Lily
2016Lion (2016)Lucy
2016Kubo and the Two Strings (2016)(voce)
2018Mary Magdalene (2018)Mary Magdalene
2017The Discovery (2017)Isla
2017Una (2017)Una Spencer
2017Song to Song (2017)Faye
2018Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (2018)Annu
2016The Secret Scripture (2016)Roseanne McNulty



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *