Home / Actori / Ron Livingston

Ron Livingston

Nume complet: Ron Livingston
Data nașterii: 5 Iunie 1967
Locul nașterii: Cedar Rapids, Iowa, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ron Livingston a urmat cursurile prestigioasei universități Yale, unde urmează cursuri de teatru și de literatură. Intră apoi la Williamstown Theatre Festival și debutează în cariera de actor. În anul 1992 debuteză cu Straight Talk al lui Dolly Parton. Pleacă la Los Angeles pentru a se dedica carierei de actor. Primul rol important îl obține în anul 1996 cu filmul Swingers produs de Doug Liman. După apariții pe micul ecran în Timecop sau Players, comedianul revine în anul 1999 cu filmul Office space. În 2000 este tentat din nou de domeniul televiziunii. Se face remarcat în seriale de succes precum Band of brothers și The practice. Este prietenul lui Carrie din celebrul Sex and the city în sezoanele 5 și 6. Mai obține unele roluri mai mari sau mai mici în Adaptation sau Winter solstice din 2004, Relative Strangers din 2006 unde apare alături de Danny de Vito. Schimbă registrul și joacă într-o comedie pură – The dinner, în fimul horror The conjuring și în filme romantice. Are o capacitate incredibilă de a se face credibil în orice rol. În anul 2013 joacă în seriaul de succes cu gangsteri Boardwalk empire. Va apărea în curând în Shangri și The 5th wave.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015James White (2015)
2016The 5th Wave (2016)Oliver Sullivan
2018Tully (2018)
2017Lucky (2017)Bobby Lawrence
2018The Long Dumb Road (2018)
2018Richard Says Goodbye (2018)Harry



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *