Home / Actori / Robert Forster

Robert Forster

Nume complet: Robert Forster
Data nașterii: 13 Iulie 1941
Locul nașterii: Rochester, New York, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Robert Forster este cunoscut pentru rolurile sale din Medium Cool și Jackie Brown, pentru ultimul fiind nominalizat la Premiile Oscar pentru Cel mai Bun Actor Secundar. Și-a luat diploma de licență în 1964 la University of Rochester, unde a apărut în diferite producții ale teatrului. A vrut să studieze dreptul, dar a renunțat la asta în favoarea actoriei. Apoi s-a mutat în New York și a primit rolul principal într-o piesă cu două personaje, Mrs. Dally has a Lover, cu Arlene Francis. După ce nu a mai primit un rol, s-a întors în Rochester și a fost profesor și a lucrat în construcții până i-a oferit un agent de la 20th Century-Fox un rol în cinci filme. A debutat într-un rol mic în drama Reflections in a Golden Eye (1967), alături de Elizabeth Taylor și Marlon Brando. Are trei fete cu June Forster, de care a divorțat și un băiat cu o fostă iubită.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Small Crimes (2017)Irma Denton
2016The American Side (2016)Sterling Whitmore
2016London Has Fallen (2016)General Edward Clegg
2016The Confirmation (2016)Otto
2018Bigger (2018)Joe Weider (2008)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *