Home / Actori / Riley Keough

Riley Keough

Nume complet: Riley Keough
Data nașterii: 29 Mai 1989
Locul nașterii: Santa Monica, California, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Riley Keough s-a născut pe data de 29 Mai 1989 și este în zodia Gemeni. Riley este fiica lui Danny Keough și a Lisei Marie Presley. Cu alte cuvinte, nepoate regelui Elvis și a Priscilley Presley. Riley își face debutul în modeling la 14 ani. Fizicul său atrăgător îi permite să defileze pe podiumurile din întreaga lume și să apară pe coperțile celor mai cunoscute reviste. Cinematografia începe să îi facă cu ochiul începând cu anul 2010. Tânăra este aleasă să îi dea replica Dakotei Fanning și lui Kristen Stewart în filmul Runaways. In 2012, Steven Sodenbergh îi oferă rolul lui Zora în Magic Mike. Cel mai recent film în care a jucat este blockbusterul de acțiune Mad Max : Fury Road în 2015.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Dixieland (2015)Rachel
2017We Don't Belong Here (2017)Elisa Green
2018Under the Silver Lake (2018)Sarah
2016American Honey (2016)Krystal
2018Welcome the Stranger (2018)Misty
2017It Comes at Night (2017)Kim
2017Logan Lucky (2017)Mellie Logan
2017The Discovery (2017)Lacey
2018Hold the Dark (2018)Medora Slone
2018The House That Jack Built (2018)



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2018Welcome the Stranger (2018)Producer
2015Dixieland (2015)Co-Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *