Home / Actori / Regina Hall

Regina Hall

Nume complet: Regina Hall
Data nașterii: 12 Decembrie 1970
Locul nașterii: Washington, D.C., USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Regina Hall s-a născut pe data de 12 decembrie 1970, în Washington D.C. Mama sa, Ruby, era profesoară, iar tatăl său, Odie Hall, antreprenor. În perioada colegiului, Regina a primit o bursă în jurnalism din partea N.Y.U., înainte de a debuta în industria filmului. În 1997, Regina a început să apară în spoturi publicitare. S-a făcut cunoscută ca actriță în comedia-horror Scary Movie. Chiar dacă a jucat în toate cele cinci părți ale filmului până la vârsta de 30 de ani, aspectul său tineresc a ajutat-o să joace rolul elevei de liceu, Brenda Meeks. Filmul său de debut este The Best Man (1999). În 2000 joacă în filmul Love and Basketball, alături de buna sa prietenă, Sanaa Lathan. În 2001, Regina este Corretta Lipp în cunoscutul serial Ally McBeall. În comedia The Other Brother, Regina o interpretează pe Vicki. Un an mai târziu, primește un rol în filmul de acțiune Paidin Full, în regia lui Charles Stone III.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Barbershop: The Next Cut (2016)Angie
2017Naked (2017)
2017Girls Trip (2017)
2016When the Bough Breaks (2016)
2018Support the Girls (2018)Lisa Conroy
2019Shaft (2019)
2019Little (2019)Jordan Sanders (Adult)



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2019Little (2019)Executive Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *