Home / Actori / Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Nume complet: Rebecca Ferguson
Data nașterii: 19 Octombrie 1983
Locul nașterii: Stockholm, Sweden
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Actrița Rebecca Ferguson urmează cursuri la celebra școală Adolf Fredrik’s Music School din Stockholm, înainte de a se îndrepta înspre comedie. La vârsta de 16 ani obține un rol într-un soap-opera de la televiziunea suedeză, numit Nya Tider. Serialul are succes, astfel că actrița mai este solicitată pentru roluri pentru micul ecran și în producții locale, populare: Wallander, Ocean Wave, dar și pentru roluri de pe marele ecran. Apare în filmele Drowing Ghost și Vi din 2012. Abia în 2013 obține primul său rol mai important, odată cu mini seria The White Queen, cu o intrigă plasată în Anglia secolului 15. Primește din ce în ce mai multe propuneri pe care nu le poate refuza: blockbusterul de acțiune Hercules din 2014, unde joacă alături de cel mai musculos actor de la Hollywood, The Rock și super producția Mission: Impossible – Rogue Nation. Agenda din 2016 este una foarte încărcată, cu Despite the Falling Snow, Florence Foster Jenkins și The Girl on the Train.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016The Girl on the Train (2016)Anna
2017The Snowman (2017)Katrine Bratt
2017Life (2017)
2019Doctor Sleep (2019)Rose the Hat
2016Florence Foster Jenkins (2016)Kathleen
2019Men in Black: International (2019)
2017The Greatest Showman (2017)Jenny Lind
2018Mission: Impossible - Fallout (2018)Ilsa Faust
2019The Kid Who Would Be King (2019)Morgana



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *