Home / Actori / Pat Healy

Pat Healy

Nume complet: Pat Healy
Data nașterii: 14 Septembrie 1971
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Pat Healy este un actor, scenarist și regizor de origine americană. Cariera sa în actorie a început pe scena teatrului Steppenwolf Theatre din Chicago, Illinois. În 1998 se mută în Los Angeles și primește la scurt timp un rol secundar în filmul lui Paul Thomas Anderson. De atunci, a jucat în peste 30 de filme, cele mai cunoscute fiind Captain America: The Winter Soldier, Draft Day, Harmony and Me, Dirty Girl, Snow Angels, Undertow, Pearl Harbor și Home Alone 3. În 2007, Pat Healy obține rolul principal în filmul Great World of Sound, film pentru care a primit premiul pentru cel mai bun actor. A apărut și în seriale de televiziune: Grey’s Anatomy, The Shield, CSI: Crime Scene Investigation, Without a Trace, NCIS, Cold Case și Charmed. A scris scenariul serialului HBO In Treatement.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Carnage Park (2016)Wyatt Moss
2017Take Me (2017)
2016Rebirth (2016)Jesse
2017Small Crimes (2017)Junior Vassey
2015Freaks of Nature (2015)Actor
2017The Post (2017)
2016Pandemic (2016)
2019Velvet Buzzsaw (2019)Actor
2020Run (2020)



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2017Take Me (2017)Director
2016Carnage Park (2016)Executive Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *