Home / Actori / Natalie Dormer

Natalie Dormer

Nume complet: Natalie Dormer
Data nașterii: 11 Februarie 1982
Locul nașterii: Reading, Berkshire, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Natalie Dormer s-a născut pe 11 februarie 1982 în Berkshire, Anglia, şi este în zodia Vărsător. A crescut alături de mama ei şi tatăl vitreg, şi are un frate şi o soră. A absolvit Academia Webber Douglas din Londra şi este atât actriţă, cât şi scriitoare şi cântăreaţă mezzo soprană. Îi place scrima şi este membră a Academiei Britanice de Scrimă. Îi place să facă sport şi aleargă foarte mult, participând chiar şi la maratonul din Londra din 2014. Cele mai importante filme în care a jucat până acum sunt Captain America şi The Hunger Games, iar serialele care i-au adus un plus de popularitate sunt Dinastia Tudorilor şi Urzeala Tronurilor.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)Cressida
2019The Professor and the Madman (2019)Eliza Merrett
2018In Darkness (2018)Sofia
2016The Forest (2016)Sara
2017Patient Zero (2017)Dr. Gina Rose



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2018In Darkness (2018)Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *