Home / Actori / Michael Shannon

Michael Shannon

Nume complet: Michael Shannon
Data nașterii: 7 August 1974
Locul nașterii: Lexington - Kentucky - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Michael Shannon s-a născut pe data de 7 august 1974 și este în zodia Leu. Lui Michael i se prezintă oportunitatea de a descoperi televiziunea în 1992. Primul rol pe care l-a interpretat a fost cel al unui adolescent care decide să fugă de un mod de viață abuziv în clipul formației Every Mother’s Nightmare – House of Pain. La scurt timp, Michael devine colaboratorul Steppenwolf Theatre Company. Debutul în lumea filmului și-l face cu un rol mic în Groundhog Day. Urmează câteva roluri secundare în Jesus’s Son (1999), Pearl Harbor (2001), 8 Mile (2002), Vanilla Sky (2001) și Kangoroo Jack (2002). Primul rol important îl primește în Theft Parsons, cel al unui hippie. Este nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul Revolutionary Road (2008) în care a jucat alături de Kate Winslet. Michael are înclinație pentru rolurile negative, filmele în care a interpretat un rol pozitiv fiind mult mai puţine.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
201812 Strong (2018)
2016Elvis & Nixon (2016)Elvis Presley
2016Frank & Lola (2016)Frank
2015The Night Before (2015)Mr. Green
2016Loving (2016)Grey Villet
2016Complete Unknown (2016)Tom
2016Wolves (2016)Lee Keller
2016Midnight Special (2016) Roy
2016Nocturnal Animals (2016)Bobby Andes
2017The Shape of Water (2017)Strickland
2019Knives Out (2019)Jack Bressler
2016Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)General Zod
2016Salt and Fire (2016)Matt Riley
2018Horse Soldiers (2018)
2017The Current War (2017)George Westinghouse



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2016Elvis & Nixon (2016)Executive Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *