Home / Actori / Max Greenfield

Max Greenfield

Nume complet: Max Greenfield
Data nașterii: 4 Septembrie 1980
Locul nașterii: Dobbs Ferry - New York - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Cunoscut pentru rolul din serialul New Girl, Max Greenfield s-a născut în Dobbs Ferry, New York, Statele Unite și este actor și regizor. A început să fie interesat de actorie după ce a absolvit liceul și a primit diferite roluri episodice în Boston Public, Gilmore Girls și The O.C. Primul rol principal a fost în serialul Modern Man, care nu a durat prea mult. A avut mai mult succes în roluri secundare (în Veronica Mars, rol pe care l-a reluat în filmul din 2014) și în Ugly Betty. Debutul său în film a fost în Cross Bronx și în 2015 a apărut în The Big Short, alături de Brad Pitt și Christian Bale. Alături de Jerry Ferrara (Entourage), a creat, produs și apărut în serialul The Gentlemen’s League. În 2015 a apărut și într-o serie de reclame pentru McDonald’s. A fost nominalizat la un premiu Golden Globe și un premiu Emmy pentru rolul din New Girl. Este căsătorit din 2008 cu Tess Sanchez, cu care are doi copii.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Big Short (2015)
2016Ice Age: Collision Course (2016)(voce)
2017The Glass Castle (2017)David
2019What Men Want (2019)
2016Hello My Name Is Doris (2015)John Fremont



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2017Fist Fight (2017)Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *