Home / Actori / Mark Webber

Mark Webber

Nume complet: Mark Webber
Data nașterii: 19 Iulie 1980
Locul nașterii: Minneapolis, Minnesota, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mark Webber s-a născut în Minneapolis, Minnesota, unde și-a petrecut o mare parte din copilărie. Cheri Lynn Honkala, mama sa este un avocat cunoscut pentru faptul că luptă pentru persoanele fără un acoperiș deasupra capului. A fost crescut de mama sa singură în Philadelphia de Nord. Aici cei doi și-au petrecut o mare parte din timp locuind pe străzi sau în mașini abandonate. El și mama sa au fost cunoscuți pentru faptul că sunt avocați fără casă. Webber și-a început cariera de actor în 1998. A jucat în numeroase producții independente și preferă rolurile provocatoare, intense. În septembrie 2012 s-a căsătorit cu actrița Tessa Palmer.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Green Room (2015)Daniel
2016Antibirth (2016)Gabriel
2017Inheritance (2017)Ben
2017Flesh and Blood (2017)
2018Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (2018)Mike



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2017Flesh and Blood (2017)Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *