Home / Actori / Luke Evans

Luke Evans

Nume complet: Luke Evans
Data nașterii: 15 Aprilie 1979
Locul nașterii: Pontypool, Wales, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Luke Evans își petrece copilăria într-un sat din Țara Galilor și se instalează la Cardiff la 17 ani unde urmează cursuri de canto sub direcția lui Louise Ryan. Tânărul Luke visează să joace în comedii muzicale. Pentru asta, studiază în cadrul London Studio Centre între anii 1997-2000. La scurt timp de la obținerea diplomei, Luke obține primele roluri pe scena londoneză în comedii muzicale precum Taboo și Rent. Primul să rol îl obține în blockbusterul Clash of the Titans (2010) în rolul zeului Appolo. Un an mai târziu este tot un zeu grec însă de data aceasta Zeus în filmul Immortals (2011). Luke Evans își încearcă norocul și în comedie în filmul Stephen Frears. Luke interpretează un rol negativ în Fast & Furious 6 și un rol de vampir în Dracula Untold.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Beauty and the Beast (2017)Gaston
2016The Girl on the Train (2016) Scott Hipwell
2017The Fate of the Furious (2017)Owen Shaw
201810x10 (2018)Lewis
2015High-Rise (2015) Richard Wilder
2017Professor Marston & the Wonder Women (2017)Dr. William Moulton Marston



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *