Home / Actori / Logan Marshall-Green

Logan Marshall-Green

Nume complet: Logan Marshall-Green
Data nașterii: 1 Noiembrie 1976
Locul nașterii: Charleston, South Carolina, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Logan Marshall-Green debutează în cariera de actor cu roluri mici în televiziune pe la începutul anilor 2000 apărând în serialele Law & Order: Special Victims Unit și Law & Order. Mai apoi obține un rol permanent în serialul 24 și Newport Beach, cu rolul fratelui lui Ryan Atwood. În domeniul cinematografiei joacă în comedia muzicală Across the Universe și în filmul Brooklyn’s Finest, unde are rolul unui polițist debutant. Filmul SF Prometheus îl pune cu adevărat în valoare în 2012, ocazie cu care interpretează rolul unui arheolog. În anul următor, James Franco îi dă un rol important în filmul de lung metraj As I Lay Dying, adaptarea romanului lui Faulkner. În 2014 joacă în Madame Bovary și Black Dog, Red Dog. Anul 2015 este cel în care apare în The Invitation, iar anul 2016 este anul filmului Sand Castle.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015The Invitation (2015)Will
2016Snowden (2016)Male Drone Pilot
2017Sand Castle (2017)
2017Spider-Man: Homecoming (2017)
2018Upgrade (2018)Grey Trace



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *