Home / Actori / Lily James

Lily James

Nume complet: Lily James
Data nașterii: 5 Aprilie 1989
Locul nașterii: Esher, Surrey, England
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Lily James își începe formarea ca actriță la Școala de arte educative din Tring, Anglia. Înainte de a apărea la cinema și la televizor, joacă în piese de teatru, printre care și în adaptarea romanului Vernon God Little de Tanya Ronder, realizată de Rufus Norris. Are din ce în ce mai multe apariții atât pe micul, cât și pe marele ecran, cum ar fi în serialul Secret Diary of a Call Girl, în care intepretează personajul Poopy sau blockbuster-ul hollywoodian Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans. După aceste experiențe, joacă în serialul Dowtonwn Abbey, fiica personajelor Hugh și Susan. În paralel, nu are cum să treacă neobservată alături de Tim Roth în Broken. În Fast Girls obține rolul unei atlete, iar în 2005 rolul din filmul Cinderella este decisiv pentru cariera sa. Revine în țara sa de origine pentru a o juca pe Elizabeth Bennet, celebrul personaj creat de Jane Austen, în Pride and Prejudices and Zombies din 2016. Aici îl cunoaște pe Matt Smith, fostul Dr. Who, cu care va forma un cuplu. Mai joacă alături de Bradley Cooper și de Omar Sy în Adam Jones.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Burnt (2015)Sara
2017The Exception (2017)Mieke de Jong
2016Pride and Prejudice and Zombies (2016)Elizabeth Bennet
2017Baby Driver (2017)Deborah
2017Darkest Hour (2017)Elizabeth Nel
2018Mamma Mia! Here We Go Again (2018)Young Donna Sheridan
2018Sorry to Bother You (2018)Detroit's White Voice
2018The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)Juliet Ashton



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *