Home / Actori / Larry Fessenden

Larry Fessenden

Nume complet: Larry Fessenden
Data nașterii: 23 Martie 1963
Locul nașterii: New York, New York, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Larry Fessenden și-a deschis propria companie de producție în 1985, Glass Eye Pix, influențat fiind de vechea Universal Monsters. Actor, scenarist, regizor și editor de film, Larry a scris scenariul filmului Orphanage (2007) alături de Guillermo del Toro. Fessenden a fost mentorul mai multor regizori tineri Jim precum Mickle și Ti West. Ca actor, a apărut în filme numeroase: Bringing Out the Dead (1999), Animal Factory (2000), Session 9 (2001) și Vanishing on 7th Street (2010). În 2010, Fessenden a produs serialul Tales from Beyond the Pale. În 2015 a jucat alături de Alexandra Turshen și Lauren Molina în thrillerul Body. L-a interpretat pe Smith într-un alt trhiller de succes, Pod. În același an a jucat rolul principal în The Mind’s Eye.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016In a Valley of Violence (2016)Roy
2016Carnage Park (2016)Travis
2017Girlfriend's Day (2017)Taft
2017Small Crimes (2017)Earl
2018The Ranger (2018)Uncle Pete
2015Southbound (2015)
2016The Transfiguration (2016)



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2016Certain Women (2016)Executive Producer
2018The Ranger (2018)Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *