Home / Actori / Ken Jeong

Ken Jeong

Nume complet: Ken Jeong
Data nașterii: 13 Iulie 1969
Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ken Jeong se naște la Detroit, unde ajunge foarte repede într-o clasă destinată copiilor supradotați datorită unui IQ foarte ridicat. Termină liceul la vârsta de 16 ani. În anul 1995 își ia diploma la Universitatea Chappel Hill din Carolina de Nord, echivalentul unui doctorat în medicină. Începe să țină show-uri de stand-up comedy și urmează în același timp cursuri de formare la centrul medical Ochsmer din New Orleans. Cariera sa începe în momentul în care este remarcat de către președintele NB la concursul Big Easy Laff Off. Pleacă la Los Angeles pentru a lucra în cluburile de comedie. Ken are o mulțime de apariții în seriale între 2004 și 2009. Cele mai de succes sunt Two and a half men, The office, Grounded for life, Boston Justice, Worst week, American dad, Party down sau Off duty. Sunt însă doar roluri efemere. În anul 2007 face primii pași în comedie cu filmul Knocked up și în 2008 cu Role models. În același an apare în Funny people alături de Seth Rogen alături de care va mai juca în Pineapple express. Devine însă foarte celebru cu rolul lui Chow din Very bad trip. În 2009 are alte roluri de succes în filmele Couples retreat, All about Steve sau The Goods: Live Hard, Sell Hard. Anul 2010 vine cu alte roluri de succes pentru Ken- Furry vengeance, Vampires suck și Despicable me. Anul 2011 este unul plin pentru actor-Zookeeper, Transformers 3 și Big Mamma și Very bad trip 2. Anul 2013 vine cu Very bad trip 3, Despicable me 2 și serialul Spy, dar și Rapture-Palooza, Turbo și No Pain No Gain.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Ride Along 2 (2016)A.J.
2016Norm of the North (2016)Mr. Greene
2018Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)
2019Avengers: Endgame (2019)
2019My Spy (2019)Kim
2018Then Came You (2018)Officer Al



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2015Seoul Searching (2015)Executive Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *