Home / Actori / Katherine Waterston

Katherine Waterston

Nume complet: Katherine Waterston
Data nașterii: 3 Martie 1980
Locul nașterii: Westminster, London, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Katherine Waterson s-a născut în Westminster, Londra și este fiica unui fost model, Lynn Louisa și a unui actor nominalizat la Oscar, Sam Waterson. Mai are doi frați, actrița Elisabeth Waterson și regizorul Graham Waterson și un frate vitreg, tot actor, James Waterston. Și-a luat diploma în actorie de la Universitatea din New York, Școala de Arte Tisch. Și-a făcut debutul în 2007, atât în film (Michael Clayton), cât și pe scenă, în piesa Los Angeles. A apărut în diferite producții de teatru, printre care The Cherry Orchard și Bachelorette. Primul ei rol protagonist a fost în Inherent Vice (2014). În 2015, a apărut în Steve Jobs și în 2016 în adaptarea cărții Fantastic Beasts and Where to Find Them de J.K. Rowling, o extensie a filmelor Harry Potter.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Steve Jobs (2015)Chrisann Brennan
2015Manhattan Romance (2015)Carla
2016Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)Porpentina Goldstein
2017Alien: Covenant (2017)Daniels Branson
2017Logan Lucky (2017)
2017The Current War (2017)Marguerite Westinghouse
2018Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)Porpentina
2018Mid90s (2018)Dabney



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *