Home / Actori / John Ortiz

John Ortiz

Nume complet: John Ortiz
Data nașterii: 23 Mai 1968
Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Portorican de origine, născut pe pământ american, la Brooklyn, John Ortiz a făcut multă vreme parte din LAByrinth Theater Company. În 1993, John Ortiz obține rolul lui Guajiro, vărul lui Carlito (Al Pacino) în Carlito’s Way. După apariții scurte în seriale de televiziune, Ortiz joacă în Ransom (1996) și Amistad (1997). Între anii 2001-2002, Ortiz joacă în serialul The Job iar în 2004 obține unul din rolurile principale în Clubhouse. Joacă în Dance With Me alături de Antonio Banderas. Se îmbarcă în aventura Miami Vice. Doi ani mai târziu, Ortiz joacă în American Gangster și în Aliens vs. Predator – Requiem. În 2009 este abonat la rolurile secundare. Obține rolul lui Turo Escalante în serialul Luck și rolul traficantului de heroină Arturo Braga în a patra parte a filmului Fast and Furious. În 2013 rolul lui Braga este reluat în Fast & Furious 6.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Steve Jobs (2015)Joel Pforzheimer
2016The Finest Hours (2016)Wallace Quirey
2017A Dog's Purpose (2017)Carlos
2018The Cloverfield Paradox (2018)Monk
2017Kong: Skull Island (2017)Victor Neives
2017Going in Style (2017)Jesus
2018Replicas (2018)Jones
2018Nostalgia (2018)
2017Untitled Cloverfield Anthology Movie (2017)
2018Bumblebee (2018)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *