Home / Actori / John Cena

John Cena

Nume complet: John Cena
Data nașterii: 23 Aprilie 1977
Locul nașterii: West Newbury - Massachusetts - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Wrestler profesionist, John Cena este de asemenea rapper, actor și gazdă de emisiuni reality show. Și-a început cariera de wrestling în 1999 și a câștigat titlul de Campion la categoria grea în 2000. În perioada 2002-2003 s-a metamorfozat în rapper și mai târziu a făcut tranziția spre persoana care e acum, autodescriindu-se ca fiind „Superman excepțional.” Tatăl lui este John Cena Sr. Pe lângă wrestling, John Cena a devenit cunoscut și în lumea filmului. A apărut pentru prima dată în The Marine (2006), unde a jucat rolul principal. A apărut apoi în 12 Rounds (2009), produs tot de WWE Studios. Al treilea film produs de WWE Studios în care a apărut a fost Legendary (2010). În 2015 a avut apariții în filme precum Trainwreck, Sisters și Daddy”s Home. A fost căsătorit cu Elizabeth Huberdeau din 2009 până în 2012.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Ferdinand (2017)Ferdinand (voice)
2018Blockers (2018)Mitchell
2019Playing with Fire (2019)
2018Bumblebee (2018)
2017The Wall (2017)
2017Tour De Pharmacy (2017)
2017Daddy's Home 2 (2017)Roger
2015Sisters (2015)
2015Daddy's Home (2015)Roger
2020Dolittle (2020)Yoshi (voice)
2019Fighting with My Family (2019)Himself (archive)
2019Spies in Disguise (2019)(voice)
2020Fast & Furious 9 (2020)Jakob



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *