Home / Actori / John Boyega

John Boyega

Nume complet: John Boyega
Data nașterii: 17 Martie 1992
Locul nașterii: Peckham, London, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

John Boyega este actor britanic și a devenit faimos o dată cu rolul din Star Wars: The Force Awakens (2015). A început să fie cunoscut o dată cu rolul lui Moses din comedia Attack the Block (2011). A început să joace în piese la Theatre Peckham, un centru pentru copiii talentați cu vârste între 9-14 ani din Londra. John și-a petrecut aproape toate zilele după școală acolo, inclusiv în weekenduri. La 16 ani, s-a mutat la South Thames College pentru a studia actoria. A fost acceptat la Greenwich University, dar a preferat să se concentreze pe actorie în sine. Părinții lui sunt imigranți din Nigeria. Are o pisică pe nume Oluwalogan. A dat audiție pentru rolul principal din Kingsman: The Secret Service (2014) și a fost între ultimii trei finaliști, dar Taron Egerton a primit rolul. A declarat că este fan Marvel și că i-ar plăcea să îl joace pe Black Panther.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Detroit (2017)
2015Star Wars: The Force Awakens (2015)Finn
2018Pacific Rim: Uprising (2018)Jake Pentecost
2017The Circle (2017)Kalden
2019Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)Finn
2017Star Wars: Episode VIII (2017)Finn



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2018Pacific Rim: Uprising (2018)Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *