Home / Actori / Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

Nume complet: Jesse Eisenberg
Data nașterii: 5 Octombrie 1983
Locul nașterii: New York City, New York
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jesse Eisenberg, fratele mai mare al actriței Hallie Kate Eisenberg își începe cariera artistică la vârsta de 13 ani, pe Broadway. Trei ani mai târziu obține un prim rol în flmul Get Real (1999) în care joacă alături de Anne Hathaway. Însă aventura durează doar un sezon. Acceptat în cadrul prestigioasei New York University, Jesse Eisenberg decide să renunțe la studii pentru a se dedica în totalitate meseriei de actor. Primește unul din rolurile principale în filmul Roger Dodger, o adevărată rampă de lansare pentru Jesse, deoarece cu ajutorul acestui rol reușește să se facă cunoscut. Primește mai apoi câteva roluri secundare: Village (2004), Cursed (2005), The Squid and the Whale (2006). Însă abia în 2009 se bucură de succes odată cu apariția în filmul Zombieland. În 2010 Jesse este personajul principal al lui David Fincher în filmul The Social Network, intepretând personajul lui Mark Zuckerberg, creatorul celebrei rețele de socializare, Facebook. Pentru acest rol a fost nominalizat la Oscar și Globurile de Aur pentru cel mai bun actor.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)Lex Luthor
2016Now You See Me 2 (2016)J. Daniel Atlas
2015American Ultra (2015)Mike Howell
2016Café Society (2016)Bobby
2015Louder Than Bombs (2015)Jonah
2017Justice League (2017)Lex Luthor
2018The Hummingbird Project (2018)Vincent Zaleski
2016Suicide Squad (2016)Lex Luthor



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *