Home / Actori / Jason Sudeikis

Jason Sudeikis

Nume complet: Jason Sudeikis
Data nașterii: 18 Septembrie 1975
Locul nașterii: Fairfax - Virginia - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Daniel Jason Sudeikis s-a născut în zodia Fecioară, pe 18 septembrie 1975, în statul Virginia din America. I se mai spune și „Suds”. Mai are două surori, Lindsay şi Kirsten, cea din urmă fiind de asemenea actriţă. Unchiul lui, George Wendt, a fost tot actor, fiind renumit pentru rolul său din serialul de succes Cheers. Daniel a urmat cursurile Şcolii Elementare Brookridge, ulterior fiind transferat la Şcoala Catolică Holy Cross. A început liceul Jesuit Rockhurst, dar s-a transferat, din motive academice, la liceul Shawnee Mission West. A jucat în patru filme alături de Jennifer Aniston: The Bounty Hunter, Horrible Bosses, Horrible Bosses 2 şi We’re the Millers. Face parte din echipa celebrei emisiuni de televiziune Saturday Night Live. Este un mare fan al echipei de baseball Kansas Jayhawks. A fost căsătorit timp de 6 ani cu producătoarea Kay Cannon, însă are un copil cu actriţa Olivia Wilde, cu care e logodit din 2013.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016The Angry Birds Movie (2016)Red (voce)
2016Race (2016)Larry Snyder
2016Mother's Day (2016)Bradley
2019Booksmart (2019)
2017Downsizing (2017)
2015Masterminds (2015)Mike McKinney
2016The Book Of Love (2016)Henry
2016Colossal (2016)Oscar
2017Permission (2017)Glenn



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *