Home / Actori / Jack Reynor

Jack Reynor

Nume complet: Jack Reynor
Data nașterii: 23 Ianuarie 1992
Locul nașterii: Longmont, Colorado, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Actorul Jack Reynor se naște în Statele Unite, dar își petrece copilăria în Irlanda. La vârsta de 14 ani începe să fie pasionat de comedie datorită filmului Country din 2000 a lui Kevin Liddy. Tânărul comediant urmează și o carieră în domeniul teatrului și apare în două filme irlandeze – Three Wise Woman din 2010 și Chasing Leprechauns din 2012. Apare și în îndrăznețul film Dollhouse. Anul 2013 este un an crucial pentru cariera sa. Apare în Car Film, Cold și mai ales în Delivery Man. What Richard Did este filmul care îi aduce succesul. O prestație care nu trece observată cu rolul său din această dramă unde interpretează un tânăr promis unui viitor radios. Este ales și pentru filmul Transformers 4 Age of Extinction și Glassland. În 2015 joacă în A Royal Night Out și Macbeth, iar în 2016 în Sing Street și Free Fire. În 2017 va juca în Transformers 7 și Jungle Book.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Macbeth (2015)Malcolm
2016Sing Street (2016)
2018Kin (2018)
2017Detroit (2017)
2018On the Basis of Sex (2018)
2017HHhH (2017)Jozef Gabčík
2016The Secret Scripture (2016)Michael Eneas
2018Mowgli (2018)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *