Home / Actori / Jack Quaid

Jack Quaid

Nume complet: Jack Quaid
Data nașterii: 24 Aprilie 1992
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jack Quaid este fiul cunoscuților actori, Meg Ryan și Dennis Quaid. Își face debutul în actorie în 2012, în filmul The Hunger Games. Într-un interviu, Jack a afirmat că audiția pentru acest rol a fost una din cele mai frumoase experiențe din viața sa. În 2013 se întoarce pe platourile de filmare pentru The Hunger Games: Catching Fire iar un an mai târziu este Dylan în filmul Running Wild. La scurt timp, Quaid le-a cerut fanilor să îl ajute să strângă fonduri pentru noul să film, Roadies, făcând donații pe un site. În 2016 obține un rol în serialul HBO Vinyl. În prezent, Jack Quaid este student la Universitatea din New York.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2018Rampage (2018)
2015Ithaca (2015)Marcus Macauley
2017Logan Lucky (2017)
2017Tragedy Girls (2017)Jordan Welch
2019Plus One (2019)Ben
2018Smallfoot (2018)Pilot (voice)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *