Home / Actori / Jack Lowden

Jack Lowden

Nume complet: Jack Lowden
Data nașterii: 2 Iunie 1990
Locul nașterii: Chelmsford, Essex, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jack Lowden și-a petrecut copilăria la Oxton în regiunea Scottish Borders, Scoția. A absolvit în 2011 prestigioasa Royal Scottish Academy of Music and Drama din Glasgow. Debutează ca actor într-un episod al serialului Being Victor în 2011. Doi ani mai târziu joacă în două episoade ale serialului Mrs Biggs. În 2013 se face remarcat ca Adam Roebuck, fiul lui Stephen Dillane în serialul Tunnel. Face primii pași în cinema în filmul You Want Me To Kill Him ? În 2014 joacă în filmul ’71. În 2016 joacă în serialul Guerre et Paix alături de Lily James. În 2017 cariera sa s-a dezvoltat datorită rolului din filmul A United Kingdom. În același an primește un rol în filmul Dunkerque al lui Cristopher Nolan. Mai apoi obine un rol principal în filmul England Is Mine și Calibre.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Pan (2015)Dobkin
2016Denial (2016)James
2019Fighting with My Family (2019)Zak 'Zodiac' Knight
2018Mary Queen of Scots (2018)Lord Darnley
2017Dunkirk (2017)
2018Calibre (2018)Vaughn



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *