Home / Actori / Imogen Poots

Imogen Poots

Nume complet: Imogen Poots
Data nașterii: 3 Iunie 1989
Locul nașterii: London, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Actrița Imogen Poots s-a născut la Londra, unde face cunoștimță de foarte mică cu lumea cinematogtafiei, tatăl său fiind producător pentru televiziune. Este manechin și membră a unei trupe de teatru, iar cariera pe marele ecran o incepe cu V for Vendetta din 2006 și o continuă cu 28 Weeks later din 2008. Se remarcă foarte repede și lucrurile încep să se accelerese pentru ea. Joacă alături de Eva Grren în Crack, le dă replica lui Susan Sarandon și Michael Douglas în The Solitary Man, în 2009, apoi apare alături de foarte popularului Aaron Johnson în filmul original Chatroom. Imogen este foarte atrasă și de filmele de epocă – Miss Austen Regrets și Jane Eyre din 2011 cu Michael Fassbender, cu care a jucat deja în 2010 în Centurion. În Fright Night, Craig Gillepsie îi dă rolul lui Amy Peterson, care trebuie să își salveze familia de un vampir interpretat de Colin Farrell. În 2013 joacă în The Look of Love, în 2014 în Need for Speed, iar în 2015 în Knight of Cups, Green Room, A Country Called Home, Frank & Lola, iar în 2016 va juca în Conner4real.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Frank & Lola (2016)Lola
2016Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)
2016The Promise (2016)Elizabeth Haysom (voice)
2017Sweet Virginia (2017)Lila
2019The Art of Self-Defense (2019)Anna
2015Knight of Cups (2015)Della
2015Green Room (2015)Amber
2017I Kill Giants (2017)Karen



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *