Home / Actori / Ike Barinholtz

Ike Barinholtz

Nume complet: Ike Barinholtz
Data nașterii: 18 Februarie 1977
Locul nașterii: Chicago - Illinois - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ike Barinholtz, născut în Chicago, Illinois este evreu și a studiat la Bernard Zell Anshe Emet Day School. Visul său în adolescență era să devină politician însă s-a răzgândit și s-a mutat în Los Angeles pentru a debuta ca actor. Ike a petrecut doi ani în Amsterdam alături de trupa de comedie Boom Chicago. A apărut în filme precum The Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend (2005), Love, Fear and Rabbits (2005) și Down (2001). În 2012, Ike s-a alăturat echipei serialulu HBO, Eastbound & Down pentru sezonul cu numărul 3. În acest serial Ike l-a interpretat pe Ivan Dochenko, rivalul rus lui Kenny Powers. În 2014 Ike a jucat în comedia Neighbors. În 2016 l-a intepretat pe gardianul Griggs în Suicide Squad.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016The Angry Birds Movie (2016)(voce)
2018Blockers (2018)Hunter
2015Sisters (2015)James
2016Neighbors 2: Sorority Rising (2016)Jimmy
2017Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017)Angelo Lano
2016Suicide Squad (2016)
2016Storks (2016)Miscellaneous Storks (voice)
2017Bright (2017)
2017Snatched (2017)
2017The Disaster Artist (2017)Himself
2018The Oath (2018)Chris



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2016Central Intelligence (2016)Story
2018The Oath (2018)Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *