Home / Actori / Henry Goodman

Henry Goodman

Nume complet: Henry Goodman
Data nașterii: 23 Aprilie 1950
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Născut în Whitechapel, Londra, Henry Goodman a studiat la Central Foundation Boys’ School. În 2010 l-a interpretat pe Sir Humphrey Appleby în piesa de teatru Yes, Prime Minister în cadrul festivalului Chichester. A interpretat rolul unui doctor în 2014 în Captain America: The Winter Soldier și pe Dr. List în serialul Agents of S.H.I.E.L.D. În 2015 a interpretat rolul principal în comedia Volpone. În același an a jucat în Avengers: Age of Ultron. În autobiografia sa, Antony Sher spune că Henry Godman este pur și simplu cel mai bun actor de teatru și de film.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Finding Altamira (2016)
2015Burnt (2015)Conti
2018Hunter Killer (2018)Senator from Illinois
2016Their Finest (2016)Gabriel Baker
2017The Limehouse Golem (2017)Karl Marx



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *