Home / Actori / Haley Lu Richardson

Haley Lu Richardson

Nume complet: Haley Lu Richardson
Data nașterii: 7 Martie 1995
Locul nașterii: Phoenix, Arizona, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Absolventa liceului Arcadia High School din Arizona, Haley a apărut în numeroase piese de teatru pe scena teatrului regional și a participat la competiții de dans. Din 2001 până în 2011 a fost liderul trupei de dans Cannedy Dance Company. În 2011, Haley s-a mutat în Hollywood, California. În 2013 a început să joace rolul lui Tess în serialul Ravenswood. Au urmat roluri în serialele Shake it Up și Adopted. Este Julina în filmul Escape from Polygamy. În 2013, Haley a înființat Hooked by Haley Lu, o linie de pălării croșetate și de accesorii, vândute exclusiv la Hollywood. În 2014 este Kendal în The Last Survivors și Leslie Mallard în The Bronze. În The Edge of Seventeen Haley o interpretează pe Krista.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016The Edge of Seventeen (2016)Krista
2017Split (2017)
2017Columbus (2017)Casey
2018Support the Girls (2018)Maci
2018Operation Finale (2018)Sylvia Hermann
2019Five Feet Apart (2019)Stella



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *