Home / Actori / Elle Fanning

Elle Fanning

Nume complet: Elle Fanning
Data nașterii: 9 Aprilie 1998
Locul nașterii: Conyers, Georgia, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Elle Fanning s-a născut pe data de 9 aprilie 1998 și este în zodia Berbec. Elle este fiica unor mari sportivi: tatal sau, Steve Fanning a fost jucator de baschet profesionist, iar mama sa, Joy Arrington, jucatoare de tenis. Elle a urmat în copilărie cursuri de pian, de balet și de canto. Sora sa mai celebră, Dakota, este cea care o ajută să urmeze o carieră în actorie. Și-a început cariera ca actriță interpretând versiunea mai mică a surorii sale în serialul Taken și în filmul I am Sam la doar doi ani. La patru ani, Elle primește primul său rol mai important în celebrul film Daddy Day Care. În 2003 joacă alături de Kim Basinger și Jeff Bridges în filmul The Door on The Floor. A apărut în câteva episoade în serialele Criminal Minds, Judging Amy si CSI: NY.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Trumbo (2015)Nikola Trumbo
2016Live by Night (2016)Loretta Figgis
201620th Century Women (2016)Julie
2016The Neon Demon (2016)Jesse
2017The Beguiled (2017)Alicia
2018Galveston (2018)Raquel Arceneaux
2015About Ray (2015)Ray
2016Ballerina (2016)Félicie Milliner
2017A Storm in the Stars (2017)Mary Shelley
2017Mary Shelley (2017)Mary Shelley
2017Sidney Hall (2017)Melody



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *