Home / Actori / Eddie Marsan

Eddie Marsan

Nume complet: Eddie Marsan
Data nașterii: 23 Iunie 1968
Locul nașterii: Stepney, East London, England
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Eddie Marsan s-a născut și a crescut în cartierul Bethnal Green, Londra. După o carieră în imprimerie, britanicul se lansează în comedie și se face rapid remarcat datorită rolurilor negative. În 2003 joacă rolul unui reverend în 21 Grams înainte de a-l intepreta pe violentul Killoran în Gangs of New York. Doi ani mai târziu, actorul are parte de cea mai fastă perioadă din carieră: joacă în Match Point alături de Woody Allen și în Vera Drake. În 2006 joacă în V for Vendetta și obține un rol în Misiune Imposibilă 3. În Tyranosaur interpretează rolul unui soț tiranic și violent și în The World’s End îl intepretează pe Peter Page care revine împreună cu amicii săi în Newton Haven pentru a încheia maratonul barurilor pe care nu a reușit să îl încheie.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Concussion (2015)Dr. Steven DeKosky
2017The Exception (2017)Heinrich Himmler
2017Atomic Blonde (2017)
2016A Kind of Murder (2016)
2017Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017)
2017The Limehouse Golem (2017)Uncle
20187 Days in Entebbe (2018)
2018Deadpool 2 (2018)
2018White Boy Rick (2018)Art Derrick
2016Their Finest (2016)Sammy Smith
2018Mowgli (2018)Vihaan



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *