Home / Actori / David Koechner

David Koechner

Nume complet: David Koechner
Data nașterii: 24 August 1962
Locul nașterii: Tipton, Missouri, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

David Koechner este actor și comedian și este cunoscut pentru rolurile din Anchorman ca Champ Kind și Todd Packer din serialul The Office. Interesul pentru actorie a venit când a început să studieze comedie improvizată în Chicago la ImprovOlympic cu Del Close, înainte de a se alătura grupului Second City Northwest. După a ce a apărut în Saturday Night Live și Late Night With Conan O’Brien la mijlocul anilor 90 și apoi a început să apară în diferite filme precum Wag the Dog, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me și Man on the Moon. A studiat științe politice. Vine dintr-o familie cu mulți copii și el, la rândul lui, are cinci copii cu soția lui, Leigh Koechner, cu care s-a căsătorit în 1998. Are numele soției și ale copiiilor tatuate pe brațul drept. E bun prieten cu Steve Carell, Wll Ferrell, Neil Flynn și Andy Richter.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Priceless (2016)Dale
2015Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)Scout Leader Rogers
2015Krampus (2015)Howard
2017CHiPs (2017)Pat
2018Then Came You (2018)Bob



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *