Home / Actori / Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Nume complet: Daniel Radcliffe
Data nașterii: 23 Iulie 1989
Locul nașterii: Hammersmith, London, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Daniel Jacob Radcliffe s-a născut pe 23 iulie 1989 la Londra şi este zodia leu. Are doi câini Border Terrier şi ştie să cânte la chitară bas. The Guardian a raportat că Radcliffe ar fi publicat unele poezii sub pseudonimul „Jacob Gershon”, Jacob fiind al doilea prenume al său, iar Gershon fiind numele de origine idiş din care e derivat numele de fată al mamei lui. Este singur la părinţi şi suferă de dispraxie, o afecţiune care afectează coordonarea mişcărilor. Rolurile din Harry Potter i-au adus un venit care l-a clasat pe locul doi al celor mai bogaţi adolescenţi din Marea Britanie, după Prinţul Harry. Sprijină organizaţia caritabilă „Demelza” din Anglia, care ajută copiii cu boli în stadiu terminal. Dan îşi încurajează de fiecare dată fanii să doneze pentru „Demelza” în loc să-i trimită cadouri de ziua lui sau de Crăciun. Este deseori confundat cu Elijah Wood şi viceversa.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Imperium (2016)Nate Foster
2017Jungle (2017)Yossi Ghinsberg
2015Victor Frankenstein (2015)Igor
2018Beast of Burden (2018)Sean
2016Swiss Army Man (2016)Manny
2017Lost in London (2017)Daniel Radcliffe
2016Now You See Me 2 (2016)Walter



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *