Home / Actori / Daisy Ridley

Daisy Ridley

Nume complet: Daisy Ridley
Data nașterii: 10 Aprilie 1992
Locul nașterii: Westminster, London, England, UK
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Daisy Ridley și-a început cariera cu roluri secundare în televiziune, dar a devenit faimoasă o dată cu rolul din continuarea trilogiei Star Wars și a apărut prima dată în Star Wars: The Force Awakens (2015). Are două surori mai mari și încă două surori vitrege din prima căsătorie a tatălui său. A primit o bursă de studii la Tring Park School for Performing Arts și a mers acolo de la 9 la 18 ani. Apoi a studiat civilizație clasică la Birkbeck, Universitatea din Londra, dar s-a retras pentru a se concentra pe actorie. A avut roluri mici în seriale precum Youngers, Toast of London sau Casualty. A apărut în videoclipul „Lights On” al formației Wiley. Pentru rolul din Star Wars a primit multe critici pozitive și trei premii, la Golden Schmoes, Empire Award și Pauline Kael Breakout Award.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Star Wars: The Force Awakens (2015)Rey
2016The Eagle Huntress (2016)
2017Murder on the Orient Express (2017)Mary Debenham
2018Peter Rabbit (2018)
2017Star Wars: Episode VIII (2017)Rey



Filmografie:   Ca producător:
AnTitluJob
2016The Eagle Huntress (2016)Executive Producer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *