Home / Actori / Common

Common

Nume complet: Common
Data nașterii: 13 Martie 1972
Locul nașterii: Chicago - Illinois - USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Common s-a născut pe data de 13 martie 1972 și este în zodia Pești. Este pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă. În anii ’90 își face debutul ca raper și devine rapid o figură recunoscută în mediul muzical american. Albumul intitulat Like Water for Chocolate s-a bucurat de un succes imens. Common apare pentru prima dată pe ecran într-un documentar despre lumea muzicală realizat de Michel Gondry, Dave Chappelle’s Block Party. Carisma și statura sa impunătoare îi permit să obțină o mulțime de alte roluri. Și-a început cariera de actor apărând într-un episod al serialului de televiziune Girlfriends. Au urmat mai apoi o mulţime de roluri cu ajutorul cărora a reușit să se facă cunoscut în lumea filmului: Smokin Aces, Wanted, Brown Sugar, Date Night și Just Wright.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Suicide Squad (2016)
2016Barbershop: The Next Cut (2016)Jabari
2017John Wick: Chapter 2 (2017)
2017Girls Trip (2017)Himself
2018The Tale (2018)Martin
2018Smallfoot (2018)
2015Being Charlie (2015)Travis
2016Maya Angelou and Still I Rise (2016)
2017Leavey (2017)Gunny Martin



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *