Home / Actori / Christopher Abbott

Christopher Abbott

Nume complet: Christopher Abbott
Data nașterii: 0 0 1986
Locul nașterii: Greenwich, Connecticut, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Christopher Jacob Abbott s-a născut în Greenwich, Connecticut și este cunoscut pentru rolul lui în serialul de dramă-comedie de pe HBO, Girls, unde îl joacă pe Charlie Dattolo. Are o soră mai mare, Christina și are origini italiene și portugheze. A mers la Norwalk Community College înainte să meargă să își facă pregătirea la Studioul HB. Locuiește în Brooklyn, New York, și când s-a mutat în New York a avut mai multe slujbe ciudate, inclusiv tâmplar pentru a ajuta un prieten. Deși întotdeauna a avut o pasiune pentru filme și mergea deseori cu unchiul lui la cinema când era mic, nu s-a gândit să devină actor până aproape de 20 de ani. A urmat un curs de teatru la colegiul pe care îl urma și acolo și-a descoperit adevărata pasiune. A declarat că și-ar dori să compună muzică pentru filme.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015James White (2015)James White
2016Whiskey Tango Foxtrot (2016)
2017Sweet Virginia (2017)Elwood
2017It Comes at Night (2017)
2018First Man (2018)
2018Vox Lux (2018)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *