Home / Actori / Chris Pratt

Chris Pratt

Nume complet: Chris Pratt
Data nașterii: 21 Iunie 1979
Locul nașterii: Virginia, Minnesota, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Actorul Chris Pratt își petrece copilăria la Lake Stevens, în Washington, unde este remarcat în timp ce lucra ca ospătar într-un restaurant. Actrița și producătoarea Rae Down Chong îi oferă un rol în filmul său horror, Cursed Part 3 din 2000. Primii pași din domeniul comediei sunt cei care îi deschd și porțile televiziunii. Obține un rol în serialul The Huntress și mai apoi în Everwood, un serial care îl face extrem de popular în lumea întreagă. După ce serialul este anulat, obține un alt rol în serialul Newportbeach. Marele ecran începe să îi facă cu ochiul, astfel că apare în comedii populare precum Wieners, Bride Wars sau Deep in the Valley. Dar face o incursiune și în filmul de acțiune, Wanted. În 2009 este sedus de superba Megan Fox, în filmul Jennifer’s Body. În 2012 are un rol foarte bun în comedia The Five-Year Engagement, și joacă mai apoi în filmul de Oscar, Zero Dark Thirty. După marea aventura Lego, cu The Lego Movie sau cea cu dinozauri, în Jurassic World, în 2016 va juca în he Magnificent Seven.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2017Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)Peter Quill / Star-Lord
2016The Magnificent Seven (2016)Josh Farraday
2018Avengers: Infinity War (2018)Peter Quill / Star-Lord
2015Jem and the Holograms (2015)Himself
2016Passengers (2016)Jim Preston
2019The Lego Movie 2: The Second Part (2019)Emmet Brickowski / Rex Dangervest (voice)
2018Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)Owen Grady



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *