Home / Actori / Chris Evans

Chris Evans

Nume complet: Chris Evans
Data nașterii: 13 Iunie 1981
Locul nașterii: Sudbury, Massachusetts, USA
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Christopher Robert ”Chris” Evans s-a născut pe 13 iunie 1981 și este actor și regizor. Este cunoscut pentru rolurile de supererou din universul Marvel, unde i-a interpretat pe Captain America și Human Torch în Fantastic Four. Și-a început cariera în serialul Opposite Sex (2000), apoi a trecut la filme și a apărut în Not Another Teen Movie (2001). A absolvit Liceul Lincoln-Sudbury Regional și s-a mutat în New York pentru a lua cursuri de teatru la Insitutul de Teatru și Film Lee Strasberg. Fratele lui, Scott Evans, este tot actor. În 2011 a apărut într-o reclamă pentru parfumul Gucci Guilty și Guilty Pour Homme. A avut o relație cu actrița Jessica Biel, cu care a apărut în două filme. A semnat pentru trei filme din seria Fantastic Four, dar a jucat doar în două, al treilea fiind anulat. Este prieten bun cu Scarlett Johansson din 2002 și au jucat împreună în șase filme. Susține drepturile comunității LGBT și deși el și frații lui sunt catolici, are un interes aparte pentru filozofia Budismului.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2018Avengers: Infinity War (2018)Steve Rogers / Nomad
2016Captain America: Civil War (2016)Steve Rogers / Captain America
2017Gifted (2017)Frank Adler
2019Avengers: Endgame (2019)Steve Rogers / Captain America
2017Spider-Man: Homecoming (2017)Steve Rogers / Captain America
2019The Red Sea Diving Resort (2019)Ari Levinson
2019Knives Out (2019)Alex Robinson
2019Captain Marvel (2019)Steve Rogers / Captain America (uncredited)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *