Home / Actori / Cara Delevingne

Cara Delevingne

Nume complet: Cara Delevingne
Data nașterii: 12 August 1992
Locul nașterii: London, England
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Model și actriță, Cara a apărut pentru prima dată în revista Vogue Italia la 10 ani. Prima ei slujbă plătită ca model a fost pentru campania Burberry din primavara/vara anului 2011. Prima apariție pe podium a fost tot în cadrul unei campanii Burberry, la Burberry Prorsum colecția de toamna/ iarnă în 2011 și a apărut a șasea. Nașa ei este Joan Collins și nașul ei Nicholas Coleridge, directorul unei publicații mass media. Este prietenă foarte bună cu Rita Ora și Taylor Swift. În primul ei rol ca actriță a apărut în Anna Karenina (2012). Și-a făcut debutul pe micul ecran în iunie 2014, în episodul final din ultimul sezon al serialului britanic Playhouse Presents. Când era mică voia să fie supererou sau dentistă. În 2015 a renunțat la cariera de model pentru a se concentra pe actorie. A apărut în rolul principal în adaptarea cărții lui John Green, Paper Towns (2015) și într-un rol secundar în Pan ca sirenă. A recunoscut public că este bisexuală.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2016Suicide Squad (2016)June Moone / Enchantress
2017Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)Laureline
2015Pan (2015)Mermaid
2016Absolutely Fabulous: The Movie (2016)
2018Her Smell (2018)Cassie



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *