Home / Actori / Callum Turner

Callum Turner

Nume complet: Callum Turner
Data nașterii: 15 Februarie 1990
Locul nașterii: London, England
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Actor și model, Callum Turner s-a născut pe 15 februarie 1990 și a crescut în Chelsea, Londra. Mama lui a fost cea care l-a inspirat să devină actor și care i-a însuflat o pasiune pentru actorie. Și-a început cariera în 2010 ca model, unde a apărut pentru firme precum Next plc și Reebok. A luat cursuri de actorie la 18 ani în timp ce lucra ca model pentru firma Burberry. A apărut pe coperta campaniei din 2011, unde a lucrat cu Mario Testino. În 2011 și-a schimbat direcția către actorie și a apărut în Zero, apoi în Waterloo Road și într-un scurtmetraj Human Beings (2012). În 2012 a apărut în rolul principal într-un film despre John Boorman, Queen and Country. Este fan Chelsea.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2015Victor Frankenstein (2015)Alistair
2016Assassin's Creed (2016)
2017The Only Living Boy in New York (2017)Thomas
2018Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)Theseus Scamander
2015Green Room (2015)Tiger



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *