Home / Actori / Bruce Willis

Bruce Willis

Nume complet: Bruce Willis
Data nașterii: 19 Martie 1955
Locul nașterii: Idar-Oberstein, Allemagne de l'Ouest
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Bruce Willis s-a născut pe data de 19 Martie 1955 in Idar-Oberstein, Germania si este în zodia Pești. Născut într-o garnizoană germană, Bruce Willis își petrece copilăria la New Jersey. Înscris la Colegiul de Stat Montclair, Bruce Willis se arată pasionat de muzică și urmează cursuri de teatru. Începând cu anul 1977, Bruce începe să își câștige existența muncind ca barman și ca figurant. A devenit celebru datorită rolului lui John McLane din seria Die Hard. A fost căsătorit timp de 13 ani cu actrița Demi Moore și au împreună trei fete. A jucat în peste 60 de filme. Bruce este specializat în filme de suspans, de obicei joacă rolul detectivului/polițistului inteligent și curajos. În urma unei operații făcute în urmă cu 17 ani, Bruce are o cicatrice pe umărul drept. În 2003, după apariția filmului Tears of The Sun, actorul a fost acuzat de tulburări psihice grave.


Filmografie:   Ca actor:
AnTitluRol
2018Air Strike (2018)Jack
2015Rock the Kasbah (2015)Bombay Brian
2016Precious Cargo (2016)Eddie
2016Marauders (2016)Hubert
2017First Kill (2017)Police Chief
2017Split (2017)David Dunn (uncredited)
2019Glass (2019)David Dunn
2017Once Upon a Time in Venice (2017)Steve
2018Acts of Violence (2018)James Avery
2018Reprisal (2018)James
2016Extraction (2016)Leonard Turner
2017Death Wish (2017)Paul Kersey
2017Downsizing (2017)



Filmografie:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *